Innføringskurs i smeller torsdag 20/8.


Hønefoss hundeklubb holder den 20/8 en innføring i smeller.


Smeller er hundesporten for alle som liker nesearbeid - og utfordringen som ligger i at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder, som er ukjente for deltakerne!

Smeller er som mange vet en hundesport som nå er under høy utvikling, dette er noe som passer for enhver hund og enhver eier som vil bruke hunden sin utsøkte nese. Dette er noe som gir hunden mulighet til å jobbe med sin største sans og det er meget fremragende å se hva man kan få til med disse flinke hundene våre.
Mona Haugen som driver svært aktivt med smeller og er både vinner av nyttårssmeller og smellercup i 2015! Hun vil komme å gi en bedre forståelse hva dette dreier seg om.

Det er 6-8 plasser ledig og det fylles opp fort. Det vil bli en innføring i fire forskjellige momenter: Banesøk, bruskassesøk, søk på ostekasser og søk med blomsterpotter. Hver deltaker vil få prøve en ekvipasje.
Innføringen starter torsdag 20/8 kl. 18.00  ved HHK’s innelokaler i hovsfossveien 64.
Innføringen vil ta ca. 3 timer.

Priser: Deltaker med hund, 6 plasser ledig: 450 kr.     
           Obeservatør uten hund, 6 plasser ledig: 150 kr. 

Du trenger å ta med; en kjempe gøy leke, gjerne en liten bit fra en leke og rikelig med godbiter.
         

Om det skal være noen spørsmål ta kontakt med Veronika på mail eller telefon:v_nordgaard@hotmail.com tlf: 46848491      

Velkommen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ny hjemmeside

Denne siden vil etter hvert bli borte, og siste nytt finner du på ny side her  (www.honefosshundeklubb.no)  eller på facebooksiden vår. ...