Litt om klubben

Om Hønefoss Hundeklubb


Klubben ble startet 22. mars 1996 av en gjeng som ville drive med hund i ordnede former. Vi hadde forskjellige raser og litt problemer med og samles i en raseklubb, derfor ble Hønefoss Hundeklubb stiftet.

Hønefoss Hundeklubb er en klubb for alle som har hund, uansett rase eller blandingsforhold, enten du konkurrerer på høyt plan eller vil ha hund som turkamerat. Poenget er at vi trives sammen med en felles interesse!

Vi kan tilby kurs innen hverdagsdressur, konkurranselydighet, brukshundarbeid (søksarbeid i skogen), agility og utstillingstrening. De fleste av våre instruktører har solid bakgrunn fra mange års arbeid med hund innen de forskjellige grenene av hundesporten.

Vi holder til i Helgelandsmoen Næringspark. 

Der kan vi tilby et av Norges flotteste områder for aktiviteter med hund! Området gjør at man nå kan trene innenfor både lydighet, agility og bruks samtidig, hele uka! 

Vi disponerer flere flotte gressletter med plass nok til alle. Dette betyr at flere kurs og treninger kan foregå samtidig uten at man forstyrrer hverandre. 
Rett utenfor gjerdet er det nok av skog, slik at vi kan trene bruks eller gå tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ny hjemmeside

Denne siden vil etter hvert bli borte, og siste nytt finner du på ny side her  (www.honefosshundeklubb.no)  eller på facebooksiden vår. ...